Comfort Robot
A Green Technológia

Hideg Plazma kórokozó mentesítés az autó utastér tisztításához

Mit nyújt a Marvelzap® Comfort Robot a szervizeknek?

Gyakorlati szempontok: Számos kutatás alapján az utasokkal érintkező felületek és berendezések megfelelő higiéniás kezelése időszakonként szükséges a felületekről  terjedő fertőzések elkerülése érdekében.


Hogyan működik a CR rendszer és miért ezt a módszert ajánljuk?

A Comfort Robot (CR) Hideg Plazma Technológia kezelések a elvégzése a szakemberek részére is megkönnyített. A teljesen automatizált tervezés megbízhatóan létesíti belső higiéniai/szageltávolító feladatokat, mialatt az autó teljesen kikapcsolt üzemmódban van. Ezeket a kezeléseket szerves trioxigénnel végezzük más vegyszer és vegyszermaradvány mentesen. A kezelési időtartama alatt a trioxigén gáz irritáló hatása semlegesített. Ez a fontos művelet biztosítja a CR egység szervizállásokban is lehetséges használatát.

A CR több automatizált és célorientált kezelési programot kínál a jármű állapotától függően. Ennek eredményeként a  CR 27 perc alatt létesíti a 99.9%-os higiéniai szintet a szagkivonás folyamatával együttesen, melyet egy lágy, kellemes  és természetes utóillat követ. 


ózongenerátoros tisztításvegyszermentes tisztítás gépkocsi fertőtlenítés     Comfort Robot ózonos autó utastér fertőtlenítés           
     
                                                                                                                                CR kezelés                                                               CR technológia   
                                                                                                                

    Fontos: A Comfort Robot beépített trioxigén gáz semlegesítőn túl, száraz diffúziós illatporlasztást is minden kezelés végén elvégez. Ez a kiépítettség lehetővé teszi a szerviz számára, hogy a CR-t a szervizállásokban is alkalmazza, miközben más típusú munkát végeznek. A munkahelyi levegőt mentesíti az egészséget veszélyeztető oxidánsok terjedésében. Utastér utószellőztetés sem szükséges, így a belső tér a kellemes és tiszta illatát az autó tulajdonosok mindig pozitívan értékelik.

Biztonság: A CR a legújabb higiéniai és automatizálási technológiát képviseli, miközben megfelel az OSHA és EU-OSHA (USA és EU munkaügyi hatóságok) dolgozói biztonsági előírásainak. Hagyományos mélyreható műszaki tanulmányokat, eredmények utóellenőrzéseit elvégezzük és a valós világból származó bizonyítékokat (RWE) használjuk. A higiéniai kezelés eredményeit akkreditált laboratórium igazolta. Nincsenek olyan egészségügyi vagy anyagi kockázatok, amelyek a CR kezelési eljárással kapcsolatosak.


          Vegyszer maradékmentes  tisztítás!                          Hatékonyabb eljárással!