Home Illatok 
Luxus illat izzók a komfortosabb életvitelhez

Bemutatjuk a Marvelzap márka  legújabb tagját - a varázslatos Green  Illat izzó kollekciót!    


Nagy örömünkre szolgál, hogy kizárólag az Ön által kedvelt természetes összetevőkkel kínáljuk a kényelmet szolgáló kollekciónkat, amely illatos melegséget és kifinomultságot kölcsönöz.

A long–life izzók bevonatát kizárólag a legkiválóbb minőségű természetes illat olajok és összetevők felhasználásával készítjük. Az élelmiszer-minőségű szilikonba vegyített összetevők kellemes illatot árasztanak és teljesen veszélytelen az egészségre és a környezetre. A bevonattal ellátott izzók  könnyedén illeszkednek bármely E14/E27 foglalatba, bármilyen dekorációval kombinálva, így tökéletes kiegészítője otthonának vagy irodájának. Használja minden évszakban és még vidámabbá teszi napjait! Lépjen be otthonába vagy az irodába  és érezze kedvenc illatával a gazdagított levegőt.

The Green Scent izzókollekciónk báj és otthonosság elemeit adja, meleg és megnyugtató fényt biztosítva. Ezzel az új kollekcióval a hagyományosat a modernnel ötvöztük, így a szépség és a funkcionalitás harmonikus keverékét hoztuk létre.

Tehát ne várjon, engedje át magát új illat izzók kollekciójának, és emelje fel környezetét  kifinomultsággal.

Akár a fűszeres és zamatos fahéjas, akár a tiszta citromos jegyekre vagy a meleg és virágos levendulára vágyik, a faillat szerelmeseinek pedig igazi cédrus illatunk áll rendelkezésére. A kávé kedvelőknek pedig ajánljuk az agy serkentő kávét illatot, egy csipetnyi csokoládéval gazdagítva..
Biztos lehet benne, hogy ezek az illatok nem károsítják az emberi, állati vagy környezeti egészséget a használt természetes összetevőink révén. Az bekapcsolt izzók üzemi hőmérséklete szinkronban tervezett a folyamatos  illat elosztással és nem hasonlítható össze más típusú illattermékekkel vagy levegő illatosító spray használatával. Legyen türelemmel az alkalmazott  izzó nem fogja cserben hagyni, lassan és egyenletesen teríti a választott illatot.

Illat izzó családunk ideálisak azok számára, akik érzékenyek az illatanyagokra és a vegyszerekre, azok számára, akik igyekeznek megszabadulni az esetleg egészséget veszélyeztető szintetikus illat anyagoktól, valamint azok számára, akik a hagyományos, finomabb illatú hangulatra vágynak.

Illat kibocsájtás: 500 óra kb.

Lefedettségi terület E14 típus max. 20m2, E27 típus max. 30m2 (mennyezet magasság max. 3m)

A klasszikus meleg fényű és hosszú élettartamú LED izzók bevonattal: 4 watt E14 és 6 watt E27 foglalattal készülnek. A LED izzók kézzel mártottak az illatanyaggal dúsított szilikonba. Ez a hőálló bevonat természetes összetevőket tartalmaz, amelyek hosszan tartó finom illatanyagot bocsátanak ki, az izzó felmelegedésével párhuzamban.