„A tudomány a kísérleteken, a régi dogmák megkérdőjelezésére való hajlandóságon, a nyitottságon alapul, hogy az univerzumot olyannak lássuk, amilyen valójában. Ennek megfelelően a tudományhoz időnként bátorságra van szükség – legalább a hagyományos bölcsesség megkérdőjelezésére.”

– Carl SaganAz innováció? 

Szakembereink  munkájának fontos része,  szoros figyelemmel kísérik az ipari ágazatokat és általában az életünket. A közös cél mozgat: egy könnyen használható, mérsékelt költségvonzatú de jól működő rendszerek tervezése, kiépítése, amely segít csökkenteni a levegőben, felületeken és  élelmiszerekben a veszélyes toxinszinteket. A levegőben lévő toxinmaradványok veszélyt jelentenek az emberi egészségre, vagy a növények növekedési szakaszában használt különféle vegyszerek permetezés útján terjednek és fogyasztanak el.

Kezdettől fogva soha nem hagytuk el a célunkat: minden szinten kapcsolatot létesíteni az ügyfelekkel és partnerekkel, gondosan megfigyelve és elemezve mindazt, ami az autóipari, mezőgazdasági és lakossági  szektorokat érinti. Megértettük, hogy ezen a szinten nyomon kell követnünk mindkettőt: kapcsolatokat a kis- és nagyvállalatok vezetőivel és igazgatóival, de sok realizmussal részt veszünk a fészerekben, szervizekben és a szántóföldeken, hogy közvetlen közelből lássuk az ott  dolgozók napi munkáját és a kihívásokat.