MARVELZAP
Multi szegmens használatában.

A klór-dioxid (ClO₂) biztonságosan eltávolítja és szagtalanítja a szerves és vegyi alapú szagokat minden porózus és nem porózus felületről szállodákban, irodákban, tárgyalókban, otthonokban.öltözőkben.

Eltávolítja a biofolyadékokat, a penészt és a penészgombát, a vegyi maszkoló anyagokat, az élelmiszer- és szemétszagokat és bármi mást, amely eszébe jut!

A Marvelzap UNI-t  száraz ClO₂ köd eljárást  a szagok eltávolítására és 99,9%-os higiéniai szint létrehozására alkalmazzák. (a kezelés ideje alatt jelenleg személy, házi kedvenc nem tartózkodhat)

A Marvelzap SANI Gel tökéletes segítség a folyamatos szagszabályozás fenntartásához és a kívánt higiéniai szint fenntartásához. (biztonságosan használható,  személyek és 4 lábú kedvencek jelenlétében)

A klór-dioxid (ClO₂) rendkívül hatékony, környezetbarát biocid. Ez egy szelektív oxidálószer, amely megtámadja a planktonikus és ülő baktériumokat, fertőtleníti a felületeket és gyorsan csökkenti a felületi biofilmeket. A  ClO₂ egy stabil, oldott gáz, amely már 0,1 ppm koncentrációban erős baktericid és virucid. Rövid érintkezési idejével rendkívül hatékony a patogén organizmusok ellen, mint például a Legionella, az amőbál ciszták, a Giardia ciszták, az E. Coli és a Cryptosporidium. A ClO₂ csökkenti a biofilmek képződését, így a baktériumok újbóli megjelenése jelentősen csökken. A ClO₂ nem ionizálódik gyenge savakká (mint a klór és a bróm) vizes oldatokban. A ClO₂ használata széles pH-tartományban hatékony.

A Marvelzap ClO₂ termékek jellemzői: Nem szükséges bármilyen utótakarítás , nem szagelfedő, nem színez, nem korrozív, nem tartalmaz illatanyagot, nem tartalmaz illékony szerves vegyületeket, közel semleges pH, enzimmentes.